Saltar apartados

Pràctiques de Camp

Amb la posada en funcionament del nou procediment de contractació del servei d'autobusos a través de la plataforma de contractació electrònica, la sol·licitud ha de fer-se a través d'aquest formulari amb un termini de deu dies d'antelació, com a mínim, perquè les empreses d'autobusos inclosos en l'acord marc puguen fer la seua oferta.

En el formulari han d'emplenar-se tots els camps amb la informació exacta del servei que es contractarà. En el camp “requisits especials” s'indicaran condicions particulars que hagen de tenir-se en compte com, per exemple, si es requereix minibús per les característiques del recorregut o si es necessita passar per autovia....

És molt important sol·licitar el servei quan es tinga la certesa que es farà la visita, perquè una vegada adjudicat no es podran fer modificacions.

És imprescindible emplenar el següent document per a adjuntar el llistat dels alumnes al formulari.

Les sol·licituds de contractació d'autobusos amb càrrec a aplicacions pressupostàries que no siguen del Departament han de fer-se directament amb el centre de despesa que les gestione, per exemple, les que van amb càrrec a Master.

També es va a modificar la sol·licitud de les ajudes del Vicerectorat d'Estudiants. La modificació comportarà tant un canvi en les dates de publicació de la convocatòria i, per tant, de la presentació de sol·licituds, com en la documentació a presentar. Les sol·licituds s'hauran de presentar una vegada finalitzat el 1r o 2n semestre, una vegada els centres de despesa tinguen ja pagades les corresponents factures. En conseqüència, la resolució es realitzarà una vegada presentades, al costat de la corresponent sol·licitud, còpia digital de les factures ja abonades.  Quan es concrete el procediment es comunicarà mitjançant un correu electrònic dirigit a tots els interessats.

 

Departament d'Enginyeria Civil


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3707

Fax: (+34) 96 590 3678

Twitter: https://twitter.com/dic_ua

Facebook: https://www.facebook.com/dic.ua.es

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464